Ηλεκτρονική αποστολή σημειώσεων

Το ΙΕΚ Τρικάλων με σκοπό την έγκαιρη και απρόσκοπτη αποστολή σημειώσεων από τους εκπαιδευτές, δημιούργησε την παρακάτω φόρμα, μέσω της οποίας καθίσταται πλέον δυνατή η απευθείας αποστολή συμπιεσμένων εγγράφων-αρχείων στη γραμματεία, προς ανάρτηση στο ηλεκτρονικό αποθετήριο σημειώσεων.

Οι εκπαιδευτές, θα πρέπει πρώτα να συμπιέσουν κατά .zip .rar ή .7z τα έγγραφα που θέλουν να αποστείλουν και κατόπιν να τα επισυνάψουν μέσω της φόρμας. Για λόγους ασφάλειας και μείωσης της κίνησης, έχουμε περιορίσει τους αποδεκτούς τύπους αρχείων που μπορούν να αποσταλούν στους παραπάνω τρεις μόνον. Οποιαδήποτε άλλη μορφή αρχείου (πχ .doc, .odt, .pdf κ.τ.λ.) είναι απλά αδύνατο να αποσταλεί μέσω της παρακάτω φόρμας. Το μέγιστο μέγεθος του τελικού συμπιεσμένου αρχείου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 8MB.

Προσοχή όλα τα πεδία με κόκκινο αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

Προσοχή ! ! !
Τα ονόματα των συμπιεσμένων αρχείων που αποστέλλετε πρέπει να είναι υποχρεωτικά με λατινικούς χαρακτήρες και χωρίς ενδιάμεσα κενά. (π.χ. LogistikaPaketa.zip και όχι ΛογιστικάΠακέτα.zip ή Λογιστικά Πακέτα.zip). Δυστυχώς δεν θα μπορέσει να αποσταλεί κανένα αρχείο στη γραμματεία του ΙΕΚ αν δεν ακολουθηθεί ο παραπάνω κανόνας.

επιστροφή στην κορυφή

Διεύθυνση επικοινωνίας

Το Δ.ΙΕΚ Τρικάλων βρίσκεται στην οδό Βαθυκλέους 1 (1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων), 42132, Τρίκαλα

  • τηλ.: +30 24310 75931
  • fax.: +30 24310 75932
  • e-mail: grammateia [παπάκι] iek-trikal [τελεία] tri [τελεία] sch [τελεία] gr

Twitter Facebook Youtube